>γιατί άραγε τα έσπασαν Κυριόπουλος – Πιλιτζίδης;

Posted on 19 Φεβρουαρίου 2008


>Τι έχουν να χωρίσουν Κυριόπουλος-Πιλιτζίδης και βρίσκονται σε πολιτική αντιπαράθεση όταν χρόνια ολόκληρα ήταν και είναι μαζί ακόμα και στις ίδιες αμειβόμενες επιτροπές του Υπουργείου Παιδείας; Φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πολύ κρίσιμα για να φτάσουν σε επίπεδο αντιπαράθεσης.

Το Lamianews αποκαλύπτει ότι ήταν μαζί από το 2001 στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για την Κοινωνία της πληροφορίας με την Γ2/4988/24-9-2001 απόφασης του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων αι μάλιστα παρέμειναν στην ίδια επιτροπή και μετά το 2006 με την ΑΠ 5307/ΚΓ/17-1-2006 απόφαση της κας Γιαννάκου. Σύμφωνα με την απόφαση της κας Γιαννάκου την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ την αποτελούν:ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: ΣΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και μέλη ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΙΛΙΤΖΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΙΧΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΛΕΙΤΣΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Τι έγινε όμως και στην συνέχεια έγιναν από δύο χωριά χωριάτες;

Κάποιος απο τους αναγνώστες έστειλε το παρακάτω μήνυμα ζητωκραυγάζοντας:

lamianews, βάλε και τις αμοιβές των Επιτροπών Επιμόρφωσης. Μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν και πληβείοι, η «Β’ Εθνική».[www.de.sch.gr/epimorfosi/yaee020214.doc]. ΖΗΤΩ ΤΟ GOOGLE!

δεν του χαλάσαμε το χατήρι. Το βάλαμε !!!

Posted in: Uncategorized