>Οι "φίλοι" μας του BBC λένε πως στην Ελλάδα το 1,8% του πληθυσμού ομιλεί την "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" γλώσσα!

Posted on 21 Φεβρουαρίου 2008


>πηγή: http://www.greekalert.com

Στο διαδίκτυο εύκολα μπορεί να πέσει κάποιος στην γνωστή και μη εξαιρετέα ηλεκτρονική σελίδα του BBC. Για το BBC ακούγαμε από μικροί για τις εκπομπές του πολέμου για το πόσο στήριζαν οι σύμμαχοι τους Έλληνες για το πως πανηγύριζαν όταν οι νίκες των Ελλήνων ερχόταν ως το πρώτο θετικό μήνυμα για τους συμμάχους κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο από τότε όμως έχουν περάσει χρόνια…
Και οι Έλληνες χάρη και στις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων σταμάτησαν να είναι οι πολύτιμοι σύμμαχοι και πλέον απέκτησαν τον ρόλο του εχθρού που θα πρέπει να χτυπηθεί με όλα τα μέσα ακόμη και με την χειρότερη μορφή προπαγάνδας.
Αλλά ας ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας…
Είστε μέσα στην σελίδα του BBC και θέλετε να μάθετε πληροφορίες για τις γλώσσες που ομιλούνται στην Ευρώπη και σαν Έλληνες από περιέργεια και μόνον ξεκινάτε από την Ελλάδα!!!
http://www.bbc.co.uk/languages/european_languages/countries/gre
Τι μαθαίνετε από το παραπάνω; Μαθαίνετε πως στην Ελλάδα το 98% του 10,6 εκατομμύρια κατοίκων μιλάει Ελληνικά, και το 1,8 μιλάει…..»Μακεδονικά»!!!
Αφήνουν και ένα Ο,2 που σύμφωνα με το BBC μιλάνε Αλβανικά (στο κέντρο και τον Βορρά), Τούρκικα στις Μουσουλμανικές κοινότητες του Αιγαίου (!!!) και φυσικά δίνουν και μερικές ακόμη να υπάρχουν «κάβα» για το μέλλον…γιατί ποτέ δεν ξέρεις…μπορεί να βρεθούν και Έλληνες που θα αντισταθούν στα σχέδια τους.. Φυσικά όπως καταλαβαίνετε το BBC είναι τόσο έγκριτο όσο και η φήμη του άλλο πράγμα βέβαια πως ενώ εδώ αναφέρει πως στην Ελλάδα ο πληθυσμός είναι 10,6 ενώ αν χτυπήσετε λίγο πιο κάτω εκεί που βρίσκετε το προφιλ της χώρας αναφέρει πως ο πληθυσμός είναι 11,1!!!
Αλλά είπαμε…έγκριτοι είναι οι άνθρωποι…γνωρίζουν πως να βοηθούν στην προπαγάνδα… άρα τέτοια λάθη δεν είναι άξια να τους εμποδίσουν σε κάτι… Το πολύ πολύ αυτό που τους περισσεύει ή να το χρεώσουν κάπου αλλού ή να δημιουργήσουν καμμιά καινούρια γλώσσα…έτσι για να βρίσκεται!
Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας…
στην σελίδα που είμασταν πριν και που με έκπληξη μάθαμε πως στην Ελλάδα το 1,8 μιλάει…»ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ»…αν κάποιος αποφασίσει να μάθει περισσότερα, χτυπάει επάνω και…
http://www.bbc.co.uk/languages/european_languages/languages/mac
Έτσι για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι εννοούν «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ» Από όλα τα παραπάνω μας δημιουργούνται οι απορίες:

Σύμπτωση είναι πως από τότε που σταμάτησε να υφίσταται το Ελληνικό πρόγραμμα του BBC οργιάζει η προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδος;
Εμείς γνωρίζαμε πως το πρόγραμμα σταμάτησε για οικονομικούς λόγους . Μήπως τελικά σταμάτησε για να κάνουν άνετα την προπαγάνδα τους οι Σκοπιανοί που παρόλο δεν έχουν την αντίστοιχη ομογενειακή κοινότητα με εμάς, δεν έχουν πρόβλημα οικονομικό να διατηρήσουν πρόγραμμα! Το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών γνωρίζει τα ευφυολογήματα του BBC; Και αν το γνωρίζει σε τι κινήσεις έχει προβεί; Αν δεν έχει κάνει κάτι καλό θα ήταν να ψάξει τρόπο να ενημερώσει τους απογόνους αυτών που μας βοήθησαν αλλά και τους βοηθήσαμε σαν Έθνος και να τους πει πως πρώτον στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανείς που να μιλάει «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ» – εννοώντας τα Σκοπιανά- οι μόνοι που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο είναι 3-4 γνωστοί πρακτορίσκοι και ένας που παριστάνει τον παπά! Και δεύτερον πως στην Ελλάδα η μουσουλμανική μειονότητα δεν ομιλεί τα Τουρκικά αλλά τα Πομακικά!

Posted in: Uncategorized