>Άραγε γιατί τους ενοχλεί στην Λάρισα

Posted on 11 Απριλίου 2008


>

Κρατούν άμυνα στην Θεσσαλική πρωτεύουσα για τα διόδια. Καλά κάνουν και δεν θέλουν να κυκλοφορούν εντός νομού με διόδια. Μάλιστα θα πάνε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ το επόμενο 48ωρο στα Τέμπη για να σηκώσουν πολίτικά το θέμα.

Διαβάζοντας όμως το σημερινό ρεπορτάζ από την εφημερίδα Ελευθερία προκύπτουν σειρά από ζητήματα.Θεωρούν επιβαρυντικό –και καλά κάνουν – ότι θα έχουν 3 διόδια στα όρια του νομού τους…. Τι να πει η Φθιώτιδα που θα έχει 4 στον ΠΑΘΕ και 1 στον Ε65;

  1. Δείχνουν να αγνοούν την ειδική μεταχείριση στα φτηνά τιμολόγια σε σύγκριση με τις υπόλοιπες περιοχές. Μια σύγκριση στην διατύπωση του άρθρου 25 και των 3 συμβάσεων που έχουν εγκριθεί θα κατανοούσαν τι έκανε ο κ. Σουφλιάς.
  2. Μετακινεί τα διόδια των Τεμπών και δίνει ανάσα στην περιοχή. Αλήθεια γιατί δεν μετακινεί και τα διόδια της Πελασγίας 3 χιλ βόρεια για να διευκολύνει του κατοίκους της Πελασγίας; Είναι δίκαιο για 2 χιλ να πληρώνουν πήγαινε –έλα 3,8 ευρώ; Αλήθεια γιατί μετακινεί τα διόδια από την Τραγάνα στο Λογγό Αγίου Κων/νου και δεν τα αφήνει εκεί που είναι σήμερα. Μήπως γιατί θέλει πελάτες του κατοίκους του νομού που έχουν ανάγκη να επικοινωνήσουν με την πρωτεύουσα Λαμία;
  3. Κατανοούμε τις δυσκολίες από τους παραδρόμους για τις δωρεάν μετακινήσεις στην περιοχή της Λάρισας… Σε ολόκληρη την Φθιώτιδα δεν υπάρχουν ούτε παράδρομοι και σε πολλές περιπτώσεις αυτοί που υπάρχουν είναι προπολεμικοί… Έχετε περάσει την Παλαιά Εθνική οδό Λαμίας Βόλου ποτέ; Πρέπει να έχεις Άγιο για να βγεις ζωντανός….

Αυτά και άλλα πολλά θα μπορούσαμε να πούμε…

Advertisements
Posted in: Uncategorized