>Πάτωσαν κυριολεκτικά οι πτυχιούχοι ΤΕΕ:στατιστικά στοιχεία των επιδόσεων των κατόχων πτυχίου Β΄ κύκλου ΤΕΕ

Posted on 3 Ιουλίου 2008


>

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων δίδονται στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία των επιδόσεων των κατόχων πτυχίου Β΄ κύκλου ΤΕΕ, οι οποίοι συμμετείχαν φέτος στις ειδικές εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΤΕΙ.
Οι ονομαστικές μηχανογραφικές καταστάσεις με τους αντίστοιχους βαθμούς θα παραδοθούν την Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2008 στις Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στα Γραφεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της xώρας προκειμένου οι οικείοι Δ/ντές να τις προωθήσουν άμεσα στα ΤΕΕ-ΕΠΑΛ αρμοδιότητάς τους.
Οι υποψήφιοι μπορούν από την Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2008 (μετά τις 10 π.μ.) να πληροφορούνται τη βαθμολογία τους και από το Διαδίκτυο (στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΥΠ.Ε.Π.Θ.: http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τα τέσσερα αρχικά των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο) με κεφαλαία.

κάντε click στον πίνακα για μεγέθυνση

«Πάτωσαν» στην κυριολεξία οι πτυχιούχοι των ΤΕΕ στις πανελλαδικές, καθώς με εξαίρεση τρία μόνο μαθήματα, περισσότεροι από τους μισούς βαθμολογήθηκαν με κάτω από τη βάση, ενώ υψηλά είναι τα ποσοστά που έπιασαν βαθμούς από 0 έως 5.
Οσον αφορά τους αριστούχους (18-20) , είναι μετρημένοι στα δάχτυλα , ενώ σε τρία μαθήματα δεν υπάρχει ούτε ένας .
Χαρακτηριστικά, κάτω από τη βάση βαθμολογήθηκε το 67,46% στα Μαθηματικά, το 56,78% στα Νέα Ελληνικά , το 80, 78% στις Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις, το 82,86% στη Μεταδ. Δεδομ. Και ΔίκτυαΗ/Υ, το 77,34% στα Συστήματα Αυτοκινήτου , το 70,42% στα Στοιχεία Μηχανών κλπ. (@sos.gr)

Advertisements