>Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Posted on 8 Ιουλίου 2008


>Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων δόθηκαν στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία των επιδόσεων όσων εξετάστηκαν φέτος στα ειδικά μαθήματα (Ξένη γλώσσα- Σχέδιο- Μουσική).
Οι ονομαστικές μηχανογραφικές καταστάσεις με τους αντίστοιχους βαθμούς στέλνονται σήμερα σε όλες τις Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Χώρας προκειμένου οι οικείοι Δ/ντές να τις προωθήσουν άμεσα στα λύκεια αρμοδιότητάς τους για ενημέρωση των υποψηφίων.
Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τη βαθμολογία τους και από το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (στη Δ/νση του ΥΠ.Ε.Π.Θ. http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τα τέσσερα πρώτα αρχικά των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο- Όνομα- Πατρώνυμο- Μητρώνυμο) με κεφαλαία.
Τις χειρότερες επιδόσεις στα ειδικά μαθήματα πέτυχαν οι υποψήφιοι που διαγωνιστηκαν στα γερμανικά καθώς έγραψαν κάτω από τη βάση σε ποσοστό 50,41%. Ακολουθούν οι υποψήφιοι που διαγωνίστηκαν στην αρμονία με ποσοστό 47,62%. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας και από τα οποία φαίνεται ότι τις καλύτερες επιδόσεις πέτυχαν οι υποψήφιοι που διαγωνίστηκαν στα ισπανικά, καθώς μόνο το 7,52% έγραψε κάτω από τη βαση, ενώ επιτυγχάνουν και το μεγαλύτερο ποσοστό αριστούχων με 16,12%.

κάντε click στην εικόνα για μεγέθυνση
Advertisements