>Άρμεγμα τέλος…

Posted on 11 Ιουλίου 2008


>από το forza Λαμία

Η Π.Α.Ε. Λαμία έχει νέο ιδιοκτήτη. Δεν θα βιαστώ ν΄αναφωνήσω ο βασιλιάς απέθανε, ζήτω ο βασιλιάς! Η εξέλιξη στο διοικητικό ζήτημα της Λαμίας ως οπαδό μ΄αφήνει ευχαριστημένο, ως φίλαθλο με θλίβει γενικά η κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η έλευση του Αλέξη Κούγια μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί κάτω απ΄τις σημερινές συνθήκες. Η πολύπαθη ομάδα του Α.Σ. Λαμία βρήκε έναν άνθρωπο που θα της προσδώσει το μόνο συστατικό που της έλειπε για να διεκδικήσει την επιστροφή της στη Β΄εθνική. Τόσα χρόνια η Λαμία έμενε στάσιμη. Άλλες ομάδες όπως η Βέροια, η Καβάλα, ο Λεβαδειακός και πολλές ακόμα, έφτασαν στον πάτο του βαρελιού αλλά βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν στις μεγάλες κατηγορίες. Ήξεραν τον δρόμο για την Β΄και την Α΄εθνική. Η Λαμία δεν μπόρεσε ποτέ να βρει το δρόμο για να επιστρέψει εκεί που θα έπρεπε να είναι και να διεκδικεί κάτι περισσότερο. Ο νέος ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. ξέρει το δρόμο για τις παραπάνω κατηγορίες κι ελπίζω να οδηγήσει τη Λαμία εκεί.
Ελάχιστη απαίτηση από τον νέο ιδιοκτήτη είναι να απομακρύνει από την ομάδα όλους αυτούς που τόσα χρόνια έβλεπαν την Π.Α.Ε. Λαμία σαν αγελάδα για άρμεγμα. Θα είναι η πρώτη κίνηση που θα πείσει τους Λαμιώτες ότι κάτι σωστό πάει να γίνει. Όποιον κι αν ρωτήσεις στη Λαμία γιατί δεν έρχεται πια στο γήπεδο απαντά στερεότυπα ότι δεν έρχεται επειδή τον ενοχλούν δυο συγκεκριμένα πρόσωπα. Ας κάνει την αρχή απομακρύνοντάς τους ώστε να καταλάβουν οι Λαμιώτες ότι κάτι αλλάζει για να επιστρέψει η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός κι ο κόσμος στις κερκίδες του γηπέδου!
Η προχθεσινή προσωπική τοποθέτηση «Λαμία, ομάδα ιστορία…» στο blog έκλεινε με μια φράση που τελευταία στιγμή την παρέλειψα, τώρα μπορώ να την γράψω ελεύθερα κι εννοώντας την κυριολεκτικά
Αλέξη Κούγια καλώς ήρθες στη Λαμία!
Το καλωσόρισμα είναι ειλικρινές και θα είμαστε συμπαραστάτες όσο η στάση και συμπεριφορά σου θα είναι τέτοια που θα κερδίζει το σεβασμό μας και την εκτίμησή μας. Όσο θα μοιράζεσαι μαζί μας το όνειρο για μια μεγάλη ποδοσφαιρική Λαμία θα είμαστε κοντά σου, όχι για σένα αλλά για την ομάδα μας!

Advertisements