>Ύποπτα παιχνίδια "παίζονται" στο 6ο Γυμνάσιο Λαμίας

Posted on 28 Αυγούστου 2008


>

Ενώ όλα ήταν έτοιμα και είχαν συμφωνηθεί από όλους τους φορείς ότι το 6ο Γυμνάσιο Λαμίας θα λειτουργήσει κανονικά και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος μεταφοράς των μαθητών σε άλλο σχολείο, (δείτε ΕΔΩ σχετική ανάρτηση από την άτυπη σύσκεψη της Τρίτης, μεταξύ Δήμου, Νομαρχίας, Β’Βάθμιας, ΕΛΜΕ, καθηγητών και επιτροπής γονέων), την Πέμπτη 28/2 και εντελώς ξαφνικά, η νομαρχιακή σύμβουλος κα Μακρή-Θεοδώρου, χωρίς να έχει συμβεί τίποτα προηγουμένως, προέβη σε αψυχολόγητες δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό FM1 και συγκεκριμένα ότι «…το Γυμνάσιο δεν θα λειτουργήσει φέτος γιατί κρίθηκε ανασφαλές και ότι ειδοποιήθηκε η Δευτεροβάθμια να βρει χώρους για τη μεταστέγαση των μαθητών».Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του LamiaNews, το πρωί της Πέμπτης 28/8 ο αρχιτέκτονας κ. Παλιούρας, από την εφορία Νεωτέρων μνημείων (του Βόλου), βρέθηκε στους χώρους του 6ου Γυμνασίου για επιτόπια αυτοψία σχετική με παροχή διευκρινήσεων από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, για τον τρόπο επισκευής του κτιρίου, το οποίο ως γνωστόν είναι διατηρητέο.

Τίποτε άλλο δεν μεσολάβησε που να αλλάξει τις αποφάσεις που είχε πάρει η ίδια η κα Μακρή-Θεοδώρου από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη . Ως γνωστό ο κος Παλιούρας, ως αρχιτέκτονας δεν είχε κανένα λόγο να πει στην κα Μακρή-Θεοδώρου ότι το κτίριο είναι ανασφαλές και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο κος Παλιούρας μίλησε με υπάλληλο του Ο.Σ.Κ. τηλεφωνικά για παροχή διευκρινήσεων σχετικές με τον τρόπο επισκευής του κτιρίου και προφανώς ουδέποτε εξέφρασε άποψη περί επικινδυνότητας του κτιρίου.
Τι ήταν αυτό που έκανε την κα Μακρή-Θεοδώρου να κάνει αυτές τις δηλώσεις;
Πρέπει οπωσδήποτε να φύγει το 6ο γυμνάσιο και ψάχνουν να βρουν τρόπους να «εξοστρακίσουν» τους μαθητές;
Μήπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την εμμονή «κάποιων» να μη λειτουργήσει το σχολείο;
Ποιος θα δώσει τις απαντήσεις;
Μήπως βρισκόμαστε μπροστά σ’ ένα καλοδουλεμένο σενάριο με κακούς όμως ηθοποιούς;
Πιστεύουμε ότι η σημερινή μέρα, η Παρασκευή θα βάλει τέλος στα οποιαδήποτε σενάρια και το 6ο Γυμνάσιο θα παραμείνει στη «θέση του» αφού δεν υφίσταται σοβαρός λόγος εγκατάλειψης του κτιρίου.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν άλλα παιχνίδια σε βάρος των ιδίων και των παιδιών τους.
Σχετικά θέματα:
Με τις ευλογίες των …αρχών θα λειτουργήσει το 6ο Γυμνάσιο κανονικά
Να λειτουργήσει το 6ο Γυμνάσιο τώρα, ζητούν οι γονείς των μαθητών
Οι εργασίες στο 6ο Γυμνάσιο ανησυχούν γονείς και μαθητές…
Παιχνίδια με το προαύλιο στο 6ο Γυμνάσιο

Advertisements