>ΑΣΕΠ: αποτελέσματα για 175 θέσεις στο Δημόσιο

Posted on 13 Οκτωβρίου 2008


>Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2008 (ΦΕΚ 147/4.4.2008, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 175 θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) στα υπουργεία Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εξωτερικών, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στη ΓΓ Επικοινωνίας – ΓΓ Ενημέρωσης και σε φορείς των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ανάπτυξης, Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Δικαιοσύνης, Εθνικής Άμυνας, Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εσωτερικών, Οικονομίας και Οικονομικών και Πολιτισμού, στις οποίες περιλαμβάνονται και 8 θέσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 2 ετών στο υπουργείο Εξωτερικών.
Τα αποτελέσματα έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (δείτε εδώ) και απεστάλησαν στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δυτικής Αττικής, Εβρου, Ηλείας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κυκλάδων, Λάρισας, Ξάνθης, Πειραιώς, Ρεθύμνης, Ροδόπης, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Χαλκιδικής, Χανίων και στο Επαρχείο Νάξου.
Οι σχετικοί πίνακες θα αναρτηθούν στις οικείες Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και στο οικείο Επαρχείο την Τετάρτη 15/10/2008.
Ο οριστικός πίνακας διοριστέων θα προκύψει με δημόσια κλήρωση προκειμένου να καθοριστεί η σειρά κατάταξης των υποψηφίων που ισοβαθμούν. Η κλήρωση θα διενεργηθεί μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων λήγει τη Δευτέρα 27/10/2008.

Advertisements
Posted in: Uncategorized