>Πιάσε τ’ αβγό και κούρεψέ το… Έστειλε εξώδικο ο Κούγιας στο Λιόλιο που του επιστρέφει τις μετοχές και του ζητά 450.000 €. Επιβεβαιώνεται το LamiaNews

Posted on 30 Δεκεμβρίου 2008


>Για τέταρτη φορά μέσα στους τρεις τελευταίους μήνες απειλεί ο Κούγιας τον Λιόλιο με μήνυση για απάτη. Τις τρεις προηγούμενες φορές με δηλώσεις του στα ΜΜΕ τις οποίες βεβαίως ξέχασε όταν τις ολοκλήρωσε. Τώρα, σήμερα το μεσημέρι δηλαδή, έστειλε όχι στον κ. Λιόλιο αλλά στα ΜΜΕ εξώδικο σύμφωνα με το οποίο προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογραφεί και να επιστρέψει τις ευθύνες μαζί με τις μετοχές στον κ. Λιόλιο. Συγχρόνως γράφει ότι θα απαιτήσει 450.000 € που έχασε δήθεν από τη Λαμία. Αυτά που γράφει με τη μορφή διεκδικήσεων δεν έχουν καμία αξία και καμία σημασία. Εκείνο που έχει αξία και σημασία είναι ότι επιβεβαιώνει όσα γράψαμε λίγο πριν, δηλαδή ότι έχει φίδια η τσέπη του και δεν θέλει να πληρώσει ούτε ένα ευρώ. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα αν βεβαίως η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια γιατί όλα δείχνουν ότι δεν έχει το κουράγιο ο κ. Κούγιας για δικαστήρια είναι βέβαιο ότι και ο Λιόλιος θα κάνει μηνύσεις και θα δούμε πού θα βγει η δουλειά.
Σε έρευνα που επιβεβαιώθηκε ο κ. Λιόλιος είναι αυτό που είχε δηλώσει πριν ένα μήνα περίπου. «Εγώ κράτησα την ομάδα πέντε χρόνια και αυτός δεν μπορεί να την κρατήσει ούτε πέντε μήνες…».
Μέσα σε όλα τα άλλα όμως επιβεβαιώνεται και όλη η ανάλυση που κάναμε προηγούμενα (δείτε εδώ) σε σχέση με την πραγματική εικόνα της Λαμίας.
Παρακάτω δημοσιεύουμε το εξώδικο (κάντε click για μεγέθυνση):

Advertisements
Posted in: Uncategorized