>Και η εφορία της Λαμίας στις λίστες των μαυρογιαλούρων για ρουσφέτια

Posted on 10 Φεβρουαρίου 2009


>Δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι μαυρογιαλούροι της Φθιώτιδας από τις λίστες της ντροπής δηλαδή των ρουσφετιών κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για τις τοποθετήσεις, μετακινήσεις και μεταθέσεις διευθυντών και προϊσταμένων σε ΔΟΥ της αρεσκείας τους.
Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο που επιβεβαιώνει ότι οι Μαυρογυαλούροι ζουν και βασιλεύουν… όπως αποκάλυψε το EXTRA 3 και δημοσίευσε το pressmme ανάμεσα στις λίστες δεσπόζει και ο κ. Ηλίας Καλλιώρας και το ενδιαφέρον του για την Εφορία Λαμίας…Για την ιστορία να σας πούμε ότι, όπως αναφέρει το pressmme, στήθηκε τρικούβερτος… καυγάς πρωί-πρωί στη Ρηγίλλης μεταξύ του Λ. Ζαγορίτη και του Κ. Σταϊκούρα. Ο ένας κάρφωνε τον άλλον για την πηγή της διαρροής των εγγράφων, τα οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας το pressmme.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λ. Ζαγορίτης έριχνε ευθύνες στον Κ. Σταϊκούρα αλλά και στον… Γιάννη Παπαθανασίου(!) ενώ οι συνεργάτες του έβλεπαν πίσω από τις διαρροές τον Β. Μεϊμαράκη.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Αγγέλου τηλεφώνησε σε απόγνωση στη Ρηγίλλης για να βρει άκρη από έφυγαν τα έγγραφα. Πολύ χειρότερες οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στις ΔΟΥ. Εκεί εργαζόμενοι και φορολογούμενοι έβριζαν όλους και όλα ενώ κρατούσαν στα χέρια τους τα έγγραφα με το λογότυπο του pressmme.
Απερίγραπτες καταστάσεις…

Advertisements
Posted in: Uncategorized