>Ενημέρωση Σκλιά για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Posted on 13 Μαΐου 2009


>Για την πορεία της προετοιμασίας της 43ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, που ανοίγει τις πύλες της από 16 έως 24 Μαΐου, ενημερώθηκε ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Παντελής Σκλιάς, από την εκπρόσωπο του διοικητικού συμβουλίου της Π.Ε.Λ. κα Ιωάννα Μπριάννη και το γενικό διευθυντή της Έκθεσης κ. Σταύρο Μπαρούτα.
Αναφερόμενος στη φετινή διοργάνωση της Π.Ε.Λ., ο κ. Σκλιάς τόνισε ότι είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός όχι μόνο για την πόλη της Λαμίας και το νομό Φθιώτιδας αλλά για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο σύνολό της:
«Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου διότι σε αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον οι επιχειρηματίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για ακόμη μια χρονιά έδειξαν την εμπιστοσύνη τους σε αυτό το σημαντικό θεσμό», τόνισε. Μάλιστα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία και την επιτυχία της έκθεσης, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό το έργο το οποίο έχουν επιτελέσει και η κ. Μπριάννη και τα μέλη του δ.σ. της Π.Ε.Λ. και ο πρόεδρος κ. Μπαρούτας.
Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει τελικά ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης Ιωάννης Μπούγας, ο οποίος θα παραστεί στα εγκαίνια της Εκθεσης, το Σάββατο στις 9 το βράδυ (aftodioikisi.gr)

Posted in: Uncategorized