>Δέσμιος των παράνομων πολεοδομικών παραβάσεών του είναι ο δήμαρχος κ. Αντωνίου, καταγγέλουν οι Ενεργοί Πολίτες Καμένων Βούρλων

Posted on 11 Ιουνίου 2009


>Με νέα ανακοίνωσή τους, οι Ενεργοί Πολίτες των Καμένων Βούρλων, επανέρχονται κατηγορώντας και πάλι τον δήμαρχο Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου για πολεοδομικές παραβάσεις του ίδιου αυτή τη φορά, αναφέροντας ότι δεν μπορεί να ελέγξει τους άλλους (δείτε παλιότερη καταγγελία τους), αφού και ο ίδιος παρανομεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Ενεργών Πολιτών των Καμένων Βούρλων»:
«Όταν ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου παρανομεί κατάφωρα, τότε είναι δέσμιος των παράνομων συμφερόντων και δεν δύναται να εφαρμόσει στους Ελληνοκυπρίους τη νομιμότητα, πράγμα το οποίο λειτουργεί σε βάρος της πόλεως των Καμένων Βούρλων.
Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση μας. Πως να ελέγξει τους Ελληνοκυπρίους ο κ. Αντωνίου όταν ο ίδιος σε απόσταση λιγότερη των 100 μέτρων, δίπλα στο café mythos έχει αναγείρει τριώροφη οικοδομή, με την πυλωτή (εκτός των άλλων παρανομιών που έχει κάνει στην οικοδομή) από ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες, να την έχει μετατρέψει σε διαμερίσματα.
Η ΣΕΑ ΑΤΕΚΕ που γράφει η πινακίδα είναι η Α.Ε που έχει ο κ. Αντωνίου.
Τι κάνουν ο Νομάρχης κ. Χειμάρας και η αρμόδια υπηρεσία, η πολεοδομία; Όταν απολαμβάνουν το καφεδάκι τους στο διπλανό cafe, δεν βλέπουν τι γίνεται γύρω τους;
Κύριε Νομάρχη αν συνεχίσετε με τα ίδια μυαλά έτσι όπως πάτε όχι στο 32 αλλά στο 22 θα φθάσετε τη Νέα Δημοκρατία.
Οι Πολίτες των Καμένων Βούρλων έχουν αγανακτήσει και έχουν θυμώσει με τις παρανομίες που γίνονται στα Καμένα Βούρλα, βλέποντας την πολεοδομία να μην παρεμβαίνει λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Θα το δείτε αυτό στις Νομαρχιακές εκλογές που έρχονται όπου και θα εισπράξετε τα λάφυρα των ενεργειών σας.»

Οι Ενεργοί Πολίτες των Καμένων Βούρλων
Advertisements
Posted in: Uncategorized