>Μοιράζει χρήμα του …ΕΟΤ στη Στερεά Ελλάδα ο υπουργός κ. Μαρκόπουλος

Posted on 19 Ιουνίου 2009


>Την ώρα που σε πολλές αγορές του εξωτερικού η Ελλάδα δεν φαίνεται και δεν ακούγεται πουθενά εξαιτίας των δραματικών καθυστερήσεων στη διαφημιστική καμπάνια, ο Κ. Μαρκόπουλος επέλεξε να πριμοδοτήσει τουριστικά την εκλογική του περιφέρεια. Από την ημέρα που ανέλαβε, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να βγάλει την Εύβοια από την τουριστική αφάνεια. Η απόφασή του θα ήταν σωστή αν έκανε το ίδιο και με πολλά άλλα μέρη της χώρας μας που αξίζουν να γνωρίσουν οι επισκέπτες. Όμως ο K. Μαρκόπουλος αποφάσισε να μοιράσει χιλιάδες ευρώ από τη διαφημιστική πίτα του ΕΟΤ σε μέσα αμφίβολης ακροαματικότητας και αναγνωσιμότητας του εκλογικού νομού του!
Έδωσε συνολικά σχεδόν 100.000 ευρώ (!) σε συνέδριο που διοργάνωσε -όλως τυχαίως- στην Εύβοια με αντικείμενο την τουριστική ανάδειξη – όλως τυχαίως- της Εύβοιας!
Συγκεκριμένα με προσωπική του απόφαση δόθηκαν περίπου 55.000 ευρώ για το ξενοδοχείο όπου διοργανώθηκε το συνέδριο ενώ περισσότερα από 35.000 ευρώ μοιράστηκαν σε διαφημίσεις για τοπικά έντυπα και ραδιόφωνα! Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε τον κατάλογο με το τι εισέπραξε το κάθε μέσο έπειτα από προσωπική παρέμβαση του Κ. Μαρκόπουλου.
Υπουργέ τοποθετηθήκατε στη θέση αυτή για να προβάλλετε την Ελλάδα ή να κάνετε προεκλογική εκστρατεία με χρήματα του Ελληνικού δημοσίου και του ΕΟΤ; (pressmme)
Όλοι οι καλοί χωράνε στη λίστα. Βέβαια οι καλύτεροι είναι αυτοί που πήραν τα περισσότερα…
Δείτε τη (κάντε click για μεγέθυνση):

Advertisements
Posted in: Uncategorized