>Απάντηση του Νομάρχη Φθιώτιδας κ. Χειμάρα σε επιστολή αναγνώστη του LamiaNews

Posted on 6 Ιουλίου 2009


>Σε email που στάλθηκε από το γραφείο τύπου της Νομαρχίας Φθιώτιδας προς το LamiaNews, ο Νομάρχης κ. Χειμάρας απαντά σε επιστολή αναγνώστη του LamiaNews (δείτε εδώ την επιστολή) που ισχυρίζεται ότι την «κίνηση πολιτών Αταλάντης» την κάλεσε ο Νομάρχης κ. Χειμάρας στο γραφείο του για να συζητήσει το θέμα της επένδυσης της ιδιωτικής εταιρείας, στην περιοχή της Αταλάντης.
Το γραφείο τύπου της Νομαρχίας, απαντώντας εκ μέρους του κ. Νομάρχη, αναφέρει ότι ο κ. Νομάρχης, επειδή θεωρεί «σοβαρό επενδυτικό πρόγραμμα» για το νομό Φθιώτιδας, τα σχέδια της εταιρείας Atalanti Hills, απαντά στο δημοσίευμα του αναγνώστη αν και δεν συνηθίζει να δίνει απαντήσεις σε ανώνυμους επιστολογράφους και σχολιαστές.
Ολόκληρη η απάντηση παρακάτω:

Κύριοι,
σας γνωρίζουμε, ότι ο κ. Νομάρχης δεν συνηθίζει να απαντά σε ανώνυμους επιστολογράφους και σχολιαστές. Όμως, επειδή το θέμα του αναγνώστη σας αναφέρεται σε σοβαρό επενδυτικό πρόγραμμα του Νομού μας, αποφάσισε να κάνει την εξαίρεση.
Καταρχήν τα αναγραφόμενα περί συνάντησης του κ. Νομάρχη στην Αθήνα με στελέχη της εταιρείας Atalanti Hills είναι αναληθή, αφού ουδέποτε έγινε παρόμοια συνάντηση και ούτε καν γνωρίζει που είναι τα γραφεία της εταιρείας.

Επίσης το συμπέρασμα του αναγνώστη σας ότι ο Νομάρχης προκάλεσε την Κίνηση Πολιτών Αταλάντης στο γραφείο του, είναι ανακριβές, επειδή εκείνοι, μέσω της Αντινομάρχη Αταλάντης κ. Γιαλούρη, ζήτησαν να τον επισκεφτούν στο γραφείο του.

Δηλώνεται κατηγορηματικά, ότι καμιά επικοινωνία δεν προϋπήρξε του κ. Χειμάρα με μέλος ή μέλη της κίνησης για συζήτηση του θέματος.

Συνεπώς καμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα συμπεράσματα του αναγνώστη σας ο οποίος δυστυχώς «πυροβολεί από το απυρόβλητο».
Αυτά, τελεία και παύλα.

από το Γραφείο Τύπου

Advertisements
Posted in: Uncategorized