>Πρόγνωση καιρού για Σάββατο 18.7.2009

Posted on 18 Ιουλίου 2009


>Ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν, με πιθανότητα εκδήλωσης σποραδικών καταιγίδων στις ορεινότερες περιοχές, περιμένουμε το Σάββατο 18 Ιουλίου 2009.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 – 34 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο, από 22 έως 37 – 38 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 24 έως 32 – 33 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και από 23 έως 35 – 37 βαθμούς στις ανατολικές νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Β. Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης στα βορειοδυτικά σε ισχυρούς, στο Ν. Αιγαίο δυτικοί – βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο Ιόνιο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 – 37 βαθμούς, αλλά στα παράλια δε θα ξεπεράσει τους 34. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης σε μέτριους μέχρι ισχυρούς. (meteo.gr)
Αναλυτική, 6ήμερη πρόβλεψη για τη Λαμία, εδώ
Δείτε τι καιρό κάνει στην Ελλάδα, αυτή την ώρα

Πρόγνωση για την Κυριακή 19.07.2009

Advertisements
Posted in: Uncategorized