>Ανίερες συμμαχίες στη Φθιώτιδα…

Posted on 28 Σεπτεμβρίου 2009


>Τελικά απ’ ότι φαίνεται η Αθήνα, ενδιαφέρεται περισσότερο για τη Λαμία και τη Φθιώτιδα, απ’ όσο οι ίδιοι οι Φθιωτείς.
Μάλλον, επειδή εδώ στη Φθιώτιδα δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να δημοσιεύσουν τις «απόψεις τους», την έχουν πέσει στα «αθηναϊκά μέσα και μπλογκς» για να καταγράψουν τις «ιστορίες» τους που απ’ όσα έχουμε διαβάσει μέχρι σήμερα στόχο έχουν -για καλό ή για κακό- δύο υποψήφιους βουλευτές, τον κ. Σταϊκούρα της Ν.Δ. και την κ. Μπατζελή από το ΠΑΣΟΚ
Γράφαμε τις προηγούμενες μέρες (δείτε εδώ) για το ενδιαφέρον των μεγάλων μπλογκς των Αθηνών για τα πολιτικά τεκταινώμενα στη Φθιώτιδα.
Σήμερα την τιμητική του έχει και πάλι ο κ. Σταϊκούρας αλλά αυτή τη φορά μαζί με τον συνυποψήφιό του κ. Καλλιώρα…

Γράφει το press-gr.blogspot.com:

Ο γιος του Σταϊκούρα, που δεν έχει πια δύναμη, προσπαθεί να σωθεί μαζί με τον Καλιώρα…

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Καθώς μαζί με τη ΝΔ καταρρέουν σε διάφορες περιοχές κάποιοι από τους μέχρι τώρα βουλευτές της, έχουν αρχίσει οι ανίερες συμμαχίες. Για παράδειγμα στη Φθιώτιδα, «συνασπίστηκαν» ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Ηλίας Καλιώρας -που κάποτε ήταν στα «μαχαίρια»- βάζοντας μάλιστα στο στόχαστρο και τον («γαλάζιο») νομάρχη Θανάση Χειμάρα για λόγους προσωπικής εκλογικής επιβίωσης.
Ο Χρ. Σταϊκούρας είναι γιος του Κ. Σταϊκούρα, διευθυντή του Γραφείου του Κ. Καραμανλή στη Ρηγίλλης, ο οποίος κάποτε ήταν πανίσχυρος και λειτουργούσε εξουσιαστικά στο νομό. Τώρα όμως δεν έχει καμιά δύναμη και ήδη μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει με τον Καραμανλή. Άρα, ο υιός έχει μείνει απροστάτευτος. Ο δε Ηλ. Καλιώρας δεν είχε ούτως η αλλιώς καμιά σοβαρή παρουσία στο νομό και αναζητεί τώρα απεγνωσμένα στηρίγματα οπουδήποτε.

Advertisements
Posted in: Uncategorized