>Χειμάρας: "…να εφαρμόσει η σημερινή κυβέρνηση τις δεσμεύσεις της για τα διόδια"

Posted on 30 Νοεμβρίου 2010


>Την «ουρά του απ’ έξω» βγάζει με δήλωσή του, ο νομάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Χειμάρας και ρίχνει όλα τα βάρη στη σημερινή κυβέρνηση για όσα συμβαίνουν στο νομό Φθιώτιδας για τα διόδια.
Διαβάστε τη δήλωση του Νομάρχη Φθιώτιδας και τα συμπεράσματα δικά σας[…]


«Θέλω να υπογραμμίσω για μια ακόμη φορά, ότι η δέσμευση της προηγούμενης Πολιτικής Ηγεσίας (γραπτή και προφορική) στον υποφαινόμενο και όχι μόνο, ότι δεν πρόκειται να τοποθετηθούν και να λειτουργήσουν νέα Διόδια στο πέταλο του Μαλιακού, πριν ολοκληρωθεί παράπλευρο – αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο , σας είναι γνωστή.
Την εν λόγω επιστολή είχα κοινοποιήσει στο Νομαρχιακό Συμβούλιο τον Σεπτέμβριο του 2008, αλλά και στο νέο Υφυπουργό κ. Μαγκριώτη.
Το παράπλευρο δίκτυο δεν έχει ολοκληρωθεί, επομένως δεν μπορεί να τοποθετηθούν νέα Διόδια.
Επί πλέον υπήρχε η γνωστή γραπτή δέσμευση για τις ελεύθερες εσωδημοτικές μετακινήσεις των δημοτών της Πελασγίας.
Στο προηγούμενο Νομαρχιακό Συμβούλιο είχα εισηγηθεί και ομόφωνα εγκρίθηκε η απαλλαγή των πολιτών από τις εσωνομαρχιακές μετακινήσεις.
Τέλος επειδή οι εν λόγω συμβάσεις είχαν την ομόφωνη έγκριση της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ αναμένω από τη σημερινή Κυβέρνηση την πιστή εφαρμογή των δεσμεύσεων τους».

LamiaNews: Και για να μη ξεχνιόμαστε δημοσιεύουμε από την εφημερίδα «Παρατηρητής της Φθιώτιδας» μια φωτογραφία που δείχνει τους αγώνες του κ. Χειμάρα και των πολιτικών της Ν.Δ. κατά των διοδίων.
Για τους άλλους πολιτικούς,της κυβερνητικής πλέον παράταξης, μπορεί να μην υπάρχουν φωτογραφίες, καθότι αντιπολίτευση τότε, αλλά υπάρχουν τα έργα τους, με τη λειτουργία των σταθμών διοδίων παρόλες τις δεσμεύσεις τους, που δεν είναι τίποτα άλλο από κοροϊδία σε βάρος του Φθιωτικού λαού!!!