>Ο Απόστολος Γκλέτσος άνοιξε παράπλευρο στα διόδια Πελασγίας

Posted on 10 Ιανουαρίου 2011


>Ένταση στα διόδια Πελασγίας, όταν ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, με μηχανήματα του Δήμου άνοιξε έναν παράπλευρο δρόμο, έτσι ώστε να διέρχονται χωρίς να πληρώνουν οι κάτοικοι της Πελασγίας […]


Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Γκλέτσος βρέθηκε και ο ίδιος πάνω στο χωματουργικό μηχάνημα του Δήμου Στυλίδας για να γκρεμίσει τις παράπλευρες μπάρες. Μάλιστα κάποια στιγμή προκλήθηκε ένταση όταν αστυνομικοί προσπάθησαν μάταια να τον εμποδίσουν.
Στην περιοχή όπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από την Φθιώτιδα και τη Μαγνησία, οι διαβουλεύσεις είναι σε εξέλιξη. Παράλληλα συνεργεία της εταιρίας που εκμεταλλεύεται τα διόδια βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές μόλις απομακρυνθούν τα μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας δεν έχουν άλλο δρόμο για να μετακινηθούν εσωτερικά στο δήμο και είναι υποχρεωμένοι να περνούν από τα διόδια.
Στους κατοίκους της περιοχής έχουν δοθεί κάρτες ελεύθερης διέλευσης μόνο από τα διόδια της Πελασγίας, αλλά για ένα μικρό διάστημα είχαν ακυρωθεί. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά από διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις ισχύουν εκ νέου οι συγκεκριμένες άδειες.
Πάντως ο δήμαρχος της Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει σε όλους του τόνους ότι στόχος του είναι «να αποκαταστήσει την απρόσκοπτη και χωρίς κόστος επικοινωνία μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου του…» και μάλιστα όπως δήλωσε, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επανέλθει εκ νέου στην περιοχή των διοδίων.

Γιατί χτύπησε «κόκκινο» ο Γκλέτσος!!!
Ξέρετε γιατί ο Γκλέτσος χτυπάει κόκκινο με το σπάσιμο της μπάρας; Απλά γιατί οι πολίτες θέλουν κάποιον να μη λέει τίποτα αλλά να κάνει κάτι.
Οι άλλοι; Ορίστε; Τι κάνουν οι ντόπιοι αυτοδιοικητικοί για τα διόδια;
Ο Κοτρωνιάς το μελετάει το θέμα (για τρία χρόνια), η Τζένη δεν το σκέφτεται!
Ο Κλέαρχος είναι από την Βοιωτία, συνεπώς περιμένει να τον ενημερώσει ο Χειμάρας!
Ούτως ώστε να στηρίξει τις συμβάσεις παραχώρησης του Σουφλιά, που τις εκθειάζει κι ο Ρέππας!


με πληροφ. από ΑΠΕ, sterea.gr
φωτ. από pelasgia.blogspot.com
Advertisements