>Ανακοίνωση της ΝΕ Φθιώτιδας του ΛΑΟΣ για τον "φράχτη" στον Έβρο

Posted on 11 Ιανουαρίου 2011


>Όταν εμείς, ο ΛΑ.Ο.Σ. εδώ και 10 χρόνια φωνάζαμε : κλείστε τα σύνορα , ελέγξτε τα σύνορα, ήμασταν οι κακοί, ήμασταν οι ακραίοι και οι απάνθρωποι. Τώρα αφού εγκλημάτησαν εις βάρος της Ελληνικής κοινωνίας επιτρέποντας να μπουν στην Ελλάδα 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες αποφάσισαν να κλείσουν και να ελέγξουν 12,5 χιλιόμετρα των συνόρων μας στον Έβρο. Τουλάχιστον ξεκίνησαν […]


Επί 10 χρόνια εμείς, ο ΛΑ.Ο.Σ. φωνάζουμε ,διώξτε τους λαθρομετανάστες . Ή αφήστε τους να πάνε όπου θέλουν στην Ευρώπη ή στείλτε τους πίσω στις πατρίδες τους απ’ όπου μας ήλθαν απρόσκλητοι . Όμως δεν μας ακούν. Είμαστε λένε … ….ρατσιστές Μετά από άλλα 10 χρόνια όταν οι ξένοι στην Ελλάδα θα έχουν γίνει περισσότεροι από τους Έλληνες ίσως αρχίσουν να διώχνουν κάποιους. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πάντα καθυστερημένοι, πάντα ημίμετρα, πάντα επιβεβαιώνουν την ανικανότητά τους. Όσο για τους κομμουνιστές και τους πάσης αποχρώσεως αριστερούς τι να πει κανείς ; Οργίζονται λένε για τον φράχτη στα σύνορά μας στην Θράκη. Ποιοι ; Αυτοί που ύψωσαν το τοίχος του ΑΙΣΧΟΥΣ στο Βερολίνο, αυτοί που μάντρωσαν εκατομμύρια πολίτες των λαών της Αν. Ευρώπης, στην ποιο στυγνή και ανελεύθερη πραγματικότητα , στα κομμουνιστικά καθεστώτα των δήθεν «λαϊκών δημοκρατιών».
Σήμερα η κυβέρνηση τού ΠΑΣΟΚ, στήνοντας έναν φράκτη στον Έβρο, προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή των Ελλήνων από το πραγματικό πρόβλημα : τι θα γίνει με τα δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες που συνεχώς αυξάνονται και που έχουν κάνει την ζωή μας αφόρητη στις πόλεις μας και στα χωριά μας.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την έως σήμερα ανύπαρκτη μεταναστευτική τους πολιτική τους, οδηγούν και την Ελληνική κοινωνία στη διάλυση και την καταστροφή.
Πρέπει επί τέλους να απαλλαγούμε από αυτούς !

Advertisements