>Προσχώρησε στη «Δημοκρατική Συμμαχία» ο βουλευτής Ηλείας .Γ. Κοντογιάννης

Posted on 11 Ιανουαρίου 2011


>Προσχώρησε στη «Δημοκρατική Συμμαχία» ο βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης.
Ο κ. Κοντογιάννης δήλωσε ότι είναι περίοδος που η χώρα χρειάζεται εθνική συνεννόηση και όραμα για το αύριο, ώστε να συγκροτηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τη συγκρότηση εθνικού μετώπου […]


«Ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου ενώνω τη φωνή μου με αυτήν της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», που ως βασική αρχή έχει την έναρξη διαλόγου ουσίας για να διαμορφωθεί ένα νέο Εθνικό Σύμφωνο Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης'», τόνισε, διαβεβαιώνοντας πως ως βουλευτής Ηλείας θα συνεχίσει να μάχεται για τα συμφέροντα του νομού του, «χωρίς να υπολογίζω το οποιοδήποτε πολιτικό προσωπικό κόστος».

Διευκρινίζει, επίσης, ότι αυτή η επιλογή του δεν σημαίνει ότι απεμπολεί «τους αγώνες που από μικρό παιδί έδωσα για τη ΝΔ, ούτε τις αρχές και τις αξίες μου για μια μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη».
Επισημαίνει παράλληλα ότι η κριτική αυτή την περίοδο είναι εύκολη απ’ όλους και ο θυμός για όσους μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση δικαιολογημένος.
«Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά και με θετική σκέψη. Πρέπει να συμμαχήσουμε για το αύριο, αφήνοντας πίσω το κακό χθες», καταλήγει στη δήλωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοντογιάννης είναι ο τέταρτος κατά σειρά βουλευτής που προσχωρεί στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, το οποίο συνολικά αριθμεί πέντε βουλευτές.

Advertisements