>Άγριος καβγάς του Απόστολου Γκλέτσου με Λυριτζή-Οικονόμου! Απίστευτη ατάκα του Γκλέτσου στους ΚαραμεροΧαριτάτους

Posted on 12 Ιανουαρίου 2011


>Με μια απίστευτη ατάκα έκλεισε την παρουσία του στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο δήμαρχος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος. Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή, τι έχει να απαντήσει σ’ αυτούς που τον κατακρίνουν ότι εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητά του για να κάνει όσα κάνει, ο Απόστολος απάντησε, ότι πράγματι εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα που του προσφέρει το όνομά του για να βοηθήσει τους συμπατριώτες του και να τιμήσει όσους τον ψήφησαν.
Αντίθετα ο κ. Γκλέτσος έμπλεξε σε καυγά με τους ΟικονομουΛυριτζήδες στον Σκαϊ, όταν αποκάλεσε άσχετους το δίδυμο των παρουσιαστών. Δείτε το βίντεο…[…]


Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλεσε άσχετους τους παρουσιαστές, εκείνοι διέκοψαν τη σύνδεση και έκαναν λόγο για τσαμπουκάδες που περνούσαν στα σίριαλ που έπαιζε…
Οι τόνοι της αντιπαράθεσεις άρχισαν να ανεβαίνουν όταν οι παρουσιαστές του Σκαϊ, ρώτησαν τον Απόστολο Γκλέτσο αν έχει μετανιώσει για τα τελευταία γεγονότα. »Θα συνεχίσω να ρίχνω τις μπάρες μέχρι να δοθούν οι κάρτες ελευθέρας στους δημότες» απάντησε ενοχλημένος ο δήμαρχος Στυλίδας, από τα κρατητήρια, που βρισκόταν.

Η κατάσταση όμως ξέφυγε όταν η συζήτηση πήγε στο πόσο επικίνδυνο είναι το άνοιγμα στον δρόμο, από την πτώση των προστατευτικών μπαρων. Ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε ότι άνοιξε το καλύτερο δυνατό σημείο για τους δημότες του και όταν οι παρουσιαστές επέμειναν ότι το άνοιγμα βάζει σε κινδύνους τους οδηγούς, ο Γκλέτσος τους είπε άσχετους και εκείνοι του έκλεισαν το τηλέφωνο. Λυριτζής και Οικονόμου έκαναν λόγο για τσαμπουκάδες που περνούσαν στα σίριαλ και στο θέατρο που έπαιζε.

Advertisements