>Ληστεία το πρωΐ στη Εθνική Τράπεζα του Μώλου

Posted on 20 Ιανουαρίου 2011


>Με περίπου 10.000 € έφυγαν από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Μώλο της Φθιώτιδας, οι 4 ληστές οι οποίοι σήμερα στις 8.20 το πρωί, οπλισμένοι με καλάσνικοφ και καλυμμένα τα πρόσωπα, μπήκαν στο υποκατάστημα και πήραν όσα χρήματα μπορούσαν (φωτ. αρχείου) […]


Οι τέσσερις ληστές παρκάρουν έξω από το υποκατάστημα της εθνικής τράπεζας το λευκό Honda Civic με το οποίο είχαν φτάσει εκεί. Ο οδηγός με αναμμένη τη μηχανή μένει στο αυτοκίνητο και οι άλλοι τρεις κατευθύνονται μέσα στην τράπεζα. Μάλιστα οι δύο ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και δεν φορούσαν κουκούλες. Οι ληστές πήγαν κατευθείαν στο ταμείο ζητώντας χρήματα, πήραν όσα βρήκαν μπροστά τους ενώ παράλληλα πίεζαν τον υπάλληλο να τους δώσει και άλλα χρήματα. Λίγα λεπτά αργότερα έφυγαν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι και σύμφωνα με τους υπαλλήλους « έφυγαν βρίζοντας». Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους καταστηματάρχες σε παρακείμενο κατάστημα όταν προσπάθησε να δει τι ακριβώς συμβαίνει ο οδηγός που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τον απείλησε για να απομακρυνθεί.

Οι τέσσερις δράστες παρά το γεγονός ότι σήμανε αμέσως συναγερμός στην αστυνομία, πρόλαβαν να απομακρυνθούν, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο ακριβώς έξω από το Μώλο και εξαφανίστηκαν με άλλο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας απομακρύνθηκαν με δύο αυτοκίνητα προς άγνωστη κατεύθυνση. Η αστυνομία που έστησε μπλόκα σε ολόκληρη την περιοχή δεν εντόπισε κάτι από τις κινήσεις τους ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το λευκό Honda Civic είχε κλαπεί από τους Αγίους Αναργύρους στην Αθήνα.

Advertisements