>Νεαρή γυναίκα ξαναβρήκε τους γονείς της 23 χρόνια μετά την απαγωγή της

Posted on 21 Ιανουαρίου 2011


>Μια νεαρή γυναίκα που είχε απαχθεί λίγες ημέρες μετά τη γέννησή της ξαναβρήκε τους γονείς της 23 χρόνια αργότερα, όπως αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα New York Post.
Η Καρλίνα Γουάιτ είχε εξαφανιστεί μέσα από την κούνια της, από νοσοκομείο του Χάρλεμ, όπου την είχαν μεταφέρει οι γονείς της όταν ήταν μόλις 19 ημερών, επειδή παρουσίασε υψηλό πυρετό. Την είχαν εμπιστευτεί σε μια νοσοκόμα η ο οποία την άρπαξε και εξαφανίστηκε μαζί με το μωρό […]


Στην πραγματικότητα ήταν μια γυναίκα που, φορώντας μια λευκή ρόμπα, τριγυρνούσε επί εβδομάδες σε διάφορα μαιευτήρια περιμένοντας την ευκαιρία να πάρει ένα μωρό.

Το παιδί δεν ξαναβρέθηκε ποτέ. Η Καρλίνα διαβεβαιώνει ότι η «μητέρα» της έπαιρνε ναρκωτικά και την κακομεταχειριζόταν και ότι της αποκάλυψε την αλήθεια πριν από λίγα χρόνια.

Η Καρλίνα έμεινε έγκυος σε ηλικία 16 ετών και μόλις τότε άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, επειδή η «μητέρα» της δεν είχε να της δώσει το δικό της πιστοποιητικό γέννησης. Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και όταν προσπάθησε να βγάλει δίπλωμα οδήγησης και να βρει δουλειά.

Η Καρλίνα Γουάιτ κάλεσε τότε το Αμερικανικό Κέντρο Εξαφανισμένων Παιδιών και ανέφερε την περίπτωσή της. Το Κέντρο, μετά από έρευνα, εντόπισε την πραγματική μητέρα, την Τζόι Γουάιτ, που έχει πλέον χωρίσει με τον πατέρα της Καρλίνα, τον Καρλ Τάισον. Η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε ακόμη ότι έχει δυο αδέλφια, ηλικίας 21 και 18 ετών, καθώς και τρία ανίψια.

Posted in: ΚΟΣΜΟΣ