>Αλλαγή φρουράς στη Λαμία. Με τον Τσάμη προπονητή υποδέχεται ο ΑΣ Λαμία τον Πυργετό

Posted on 23 Ιανουαρίου 2011


>Με τον Νίκο Τσάμη, στη θέση του Παναγιώτη Καλόγηρου, στο ρόλο του προπονητή, ο ΑΣ Λαμία υποδέχεται την Κυριακή, στις 3 το μεσημέρι, στο ΔΑΚ της πόλης, τον δεύτερο της βαθμολογίας Πυργετό που έρχεται με πολλές απουσίες. Ο Αγρότης παίζει στα Μετέωρα, η Ένωση Μακρακώμης – Σπερχειάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πύρασο Ν. Αγχιάλου ενώ ο Απεραντιακός υποδέχεται στο Καρπενήσι τον Ρήγα Φεραίο σε αγώνα που θα κρίνει πολλά […]


Την επίσημη ανακοίνωση για τη γνωστοποίηση της λύσης της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Καλόγηρο και την πρόσληψη του Νίκου Τσάμη, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Λαμία. Μάλιστα, τονίζεται ότι η κίνηση αυτή αποτελεί μία τελευταία προσπάθεια για αγωνιστική ανάταση του ιστορικού συλλόγου, που βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στα τοπικά πρωταθλήματα.
Παράλληλα, οι ιθύνοντες του σωματείου απευθύνουν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο, ώστε «να παρευρεθεί στο γήπεδο αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής και να βοηθήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε με μια από τις πρωτοπόρες ομάδες του ομίλου».

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής
Απόλλων Λάρισας-Ελασσόνα
Μετέωρα-Αγρότης Λειανοκλαδίου
Πύρασος Ν. Αγχιάλου-ΑΕ Σπερχειάδας-Μακρακώμης
Λαμία-Πυργετός
Απεραντιακός-Ρήγας Φεραίος
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Μουζάκι
Θύελλα Πετρωτού-Καρδίτσα

με πληρ. από periferiako.com
Advertisements