>Δύσκολη η διαπραγμάτευση με τις εταιρείες για τα διόδια, δηλώνει τώρα ο Γιάννης Μαγκριώτης. Αναμονή και για τις κάρτες "ελεύθερης διέλευσης"

Posted on 24 Ιανουαρίου 2011


>Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης τη διαπραγμάτευση για τα διόδια που γίνεται με τις κατασκευάστριες κοινοπραξίες των μεγάλων αυτοκινητόδρομων παραχώρησης […]


«Έχουμε ξεκινήσει τον πρώτο κύκλο επαναδιαπραγμάτευσης», τόνισε ο κ. Μαγκριώτης, μιλώντας στον «Σκάι» και διευκρίνισε ότι η διαπραγμάτευση αυτή είναι πολύ δύσκολη, γιατί γίνεται με αρκετές τράπεζες και είκοσι κατασκευαστικές εταιρείες, ελληνικές και ξένες, «και κάθε μια από αυτές έχει τη δική της προσέγγιση».
Ερωτηθείς πότε θα δοθεί στη δημοσιότητα ο κατάλογος των επτά σημείων όπου οι εταιρείες θα δώσουν κάρτα διέλευσης για τους κατοίκους των περιοχών που δεν έχουν παράπλευρο δρόμο, δήλωσε ότι αυτά πρέπει πρώτα να συμφωνηθούν με τους παραχωρησιούχους γιατί η είσπραξη των διοδίων είναι ευθύνη των παραχωρησιούχων και πρέπει να συμφωνηθούν γιατί οι κάρτες ελεύθερης διέλευσης σημαίνουν απώλεια εσόδων.

Advertisements