>Σύσκεψη στη Λαμία με αφορμή την πραγματοποίηση του 35ου Ράλλυ ΕΛΠΑ

Posted on 24 Ιανουαρίου 2011


>Κοινή σύσκεψη της δημοτικής αρχής της Λαμίας και των επικεφαλής φορέων του νομού Φθιώτιδας, και του προέδρου της ΕΛΠΑ θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιανουαρίου στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά με αφορμή τη διεξαγωγή του 35ου Ράλλυ ΕΛΠΑ (1,2 & 3 Απριλίου 2011), με έδρα την Λαμία, με το οποίο ξεκινά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ 2011 […]


Συγκεκριμένα η κοινή συνάντηση πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων κ. Κουτσοβέλη Σωτ., κ. Καλαμπαλίκη Δημ., κ. Μουστάκα Κων, του Γενικού Αστυνομικού Δ/ντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Νάνη Παν., του Περιφ. Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρ. Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκα Παν., του προέδρου της Π.Ε.Λ. κ. Γρανίτσα Ιων., του προέδρου του Ε.Β.Ε. Φθιώτιδος κ. Διαμαντάρα Αλέξ., του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας κ. Λούκα Ιωάν., του προέδρου των εγκατεστημένων Επιχ. στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας κ. Γιαννίτση Γεωρ., του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Γεωργαντά Γεωρ., του προέδρου της Α.Λ.Α.Λ. κ. Γεμενή Τάσ., του πρ. Πρόεδρου της ΠΕΛ κ. Κυριαζόπουλου Απ. και του εκπροσώπου της Ένωσης Ξενοδόχων Φθιώτιδας, με τον πρόεδρο της ΕΛΠΑ κ. Βασ. Δεσποτόπουλο.

Το Ράλλυ ΕΛΠΑ, που για τρεις δεκαετίες φιλοξενήθηκε στη χερσόνησο της Χαλκιδικής, την Πελοπόννησο και την Ιτέα, τον Απρίλιο θα έχει σαν βάση του την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, που στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει το Ράλλυ Ακρόπολις.
Στους χώρους της Έκθεσης θα λειτουργήσει η γραμματεία του αγώνα, το γραφείο τύπου αλλά και το service park.
Ο αγώνας που είναι διήμερος, θα περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 163 χλμ την πρώτη μέρα και 6 ειδικές διαδρομές μήκους 92 χλμ τη δεύτερη μέρα.

Advertisements