>Δημοκρατική Συμμαχία: Ντόρα εναντίον Αριστεράς για την κατάληψη της Νομικής από μετανάστες. Δηλώσεις Οικονόμου για τα Φαρμακεία

Posted on 25 Ιανουαρίου 2011


>«Οι γνωστοί-άγνωστοι κατ’ επάγγελμα παρανομούντες, της μηδενιστικής Αριστεράς, έπιασαν πάλι δουλειά, σημειώνει σε δήλωσή της η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με την κατάληψη της Νομικής από μετανάστες και συνεχίζει […]


«Αυτή τη φορά μετέφεραν -εντελώς ανενόχλητοι- γύρω στους 160 λαθρομετανάστες απ’ την Κρήτη. Με πρόσχημα δε, τη δήθεν ευαισθησία τους για τον ανθρώπινο πόνο, διέρρηξαν τη Νομική Σχολή, κατέλαβαν παρακείμενο ιστορικής αξίας κτίριο, το έκαναν γυαλιά-καρφιά, εγκατέστησαν στρώματα και παπλώματα και το μετέτρεψαν σε χάνι κάνοντας επίδειξη τζάμπα φιλοστοργίας. Όλα αυτά στην πλάτη των φορολογουμένων, οι οποίοι πληρώνουν το λογαριασμό, αλλά και της ακαδημαϊκής κοινότητας και των φοιτητών που βλέπουν τα ΑΕΙ να απαξιώνονται ακόμη πιο πολύ.
Ο ελληνικός λαός βλέπει με αυξανόμενη οργή τα γεγονότα, τον πλήρη εξευτελισμό του πανεπιστημιακού ασύλου και την ανοχή στην ανομία. Η κυβέρνηση για μία ακόμη φορά αδράνησε και κρύφτηκε από τις ευθύνες της. Επιτέλους, ας τις αναλάβει και ας δράσει άμεσα αποκαθιστώντας την ομαλή λειτουργία της Σχολής».

Δηλώσεις Οικονόμου για τα Φαρμακεία
Ο εκπρόσωπος τύπου του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Γιάννης Οικονόμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στην Ελλάδα υπάρχει το παράδοξο φαινόμενο να έχουμε και το μεγαλύτερο αριθμό φαρμακείων ανά κάτοικο και από τα πιο ακριβά φάρμακα για ασφαλιστικά ταμεία και απλούς καταναλωτές. Έχουμε επίσης την πρωτοτυπία να συνταγογραφείται εμπορικό προϊόν και όχι δραστική ουσία, γεγονός που ανεβάζει τις τιμές και μετατρέπει τους φαρμακοποιούς από επιστήμονες σε απλούς διακινητές.
Το άμεσο άνοιγμα του επαγγέλματος του φαρμακοποιού πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις στρεβλώσεις. Κυβέρνηση και φαρμακοποιοί έχουν ευθύνη να συνεργαστούν αντί να αναλώνονται σε τακτικισμούς και μάχες οπισθοφυλακής».

Advertisements