>Διπλωματικές εξετάσεις σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας

Posted on 25 Ιανουαρίου 2011


>Με ανακοίνωσή του το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, συγχαίρει τους σπουδαστές του, Ζωγλοπίτη Δημ. και Γούβαλη Μαρία οι οποίοι κρίθηκαν ικανοί «Άριστα Παμψηφεί» σε διπλωματικές εξετάσεις που διενηργήθηκαν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Ω.Λ. […]


Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν παρουσία κοινού οι Διπλωματικές εξετάσεις της Σχολής Κιθάρας, του σπουδαστή Ζωγλοπίτη Δημητρίου-Χρήστου, τάξη καθ. Φώτη Κουτσοθόδωρου, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 11.00 στην Αίθουσα Συναυλιών «Αλ.Αινιάν» του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, ενώπιον εξεταστικής Επιτροπής ορισμένης από το ΥΠ.ΠΟ.Τ με αριθ.αποφ 107795/19-1-2011, αποτελούμενη από τους εξής:
1. Στεφοπούλου Αθηνά, Διευθύντρια του Δ.Ω.Λ και πρόεδρο της επιτροπής.
2. Φώτη Κουτσοθόδωρο,καθηγητή Κιθάρας στο Δ.Ω.Λ.
3. Κοτσιώλη Κων/νο, Σολίστ και καθηγητή Κιθάρας στο Ωδείο Αθηνών
4. Κονταξάκη Μιχάλη, Σολίστ καθηγητή Κιθάρας στο Σύγχρονο Ωδείο Παγκρατίου.
5. Μούστο Στέλιο, καθηγητή Κιθάρας στο Θουκυδίδειο Ωδείο Αθηνών και παραγωγός στο Γ΄ Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Η επιτροπή, αφού άκουσε τον σπουδαστή, τον έκρινε ικανό για Δίπλωμα Κιθάρας με τον βαθμό “ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ” και με τιμητική διάκριση Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ

Επίσης την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 12.30 στην Αίθουσα Συναυλιών «Αλ.Αινιάν» του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, πραγματοποιήθηκαν και οι Διπλωματικές Εξετάσεις της Σχολής Σαξοφώνου, της σπουδάστριας Γούβαλη Μαρίας, τάξη Θανάση Φυσέκη, ενώπιον εξεταστικής Επιτροπής ορισμένης από το ΥΠ.ΠΟ.Τ με αριθ.αποφ 107795/19-1-2011, αποτελούμενη από τους εξής:
1. Στεφοπούλου Αθηνά, Διευθύντρια του Δ.Ω.Λ και πρόεδρο της επιτροπής.
2. Φυσέκη Θανάση, καθηγητή Σαξοφώνου στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας.
3. Μαυρομμάτη Στάθη, Σολίστ και καθηγητή Σαξοφώνου στο Ωδείο Φ. Νάκας Αθηνών.
4. Παπαγγελόπουλο Δημήτρη, καθηγητή Σαξοφώνου στο Αμερικάνικο Κολλεγίο Αθηνών.
5. Σωτηριάδη Θεόφιλο, Σολίστ και καθηγητή Σαξοφώνου στο Κρατικό Ωδείο Θες/νίκης.
Η επιτροπή, αφού άκουσε την σπουδάστρια, την έκρινε ικανή για Δίπλωμα Σαξοφώνου με τον βαθμό “ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ”.
Σημειώνεται ότι η αναγνώριση της Σχολή Σαξοφώνου έγινε από το 2007 και το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας είναι από τα πρώτα Ωδεία στην Ελλάδα που απονέμουν επίσημα διπλώματα για το όργανο αυτό.
Το Δ.Ω.Λ. συγχαίρει τους καθηγητές κ. Φώτη Κουτσοθόδωρο και κ. Θανάση Φυσέκη για το υψηλό επίπεδο του εκπαιδευτικού τους έργο και εύχεται στους νέους διπλωματούχους – μουσικούς καλή σταδιοδρομία.
Από την Δ/νση του Δ.Ω.Λ.

Advertisements