>Ή δεν τους γνωρίζουν ή δεν τους πιστεύουν! Το δίδυμο Περγαντομπουραντάς σε πολύ χαμηλή πτήση αναγνωρισιμότητας και εμπιστοσύνης

Posted on 1 Φεβρουαρίου 2011


>

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βασίσει πάνω τους τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο μέλλον στο νομό και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Αυτό προκύπτει από το αποτέλεσμα των εκλογών, όπου ο Κλέαρχος Περγαντάς αναδείχτηκε Περιφερειάρχης Στερεάς και ο Θανάσης Μπουραντάς αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας μετά τις θητείες του στη Νομαρχία […]


Οι νέοι, όμως, ρίχνουν ένα τρελό «άκυρο» και στους δύο, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα και καμπανάκι για την τετραετή θητεία τους. Δηλώνουν ευθαρσώς ότι δεν τους γνωρίζουν τους κυρίους, ενώ όσοι τους ξέρουν εξ όψεως πιστεύουν ότι δεν θα προσφέρουν ουσιαστικό έργο από τις θέσεις υψηλής ευθύνης που κατέχουν.

Ξεκινάμε, λοιπόν, με την Αννα Δαριβέρη (αριστερά), κόρη του Σπύρου και της Μαρίας Δαριβέρη, η οποία πηγαίνει στην πρώτη Λυκείου. «Δεν τους γνωρίζω καθόλου, μιας και δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Πιστεύω, δυστυχώς, ότι είναι όλοι ίδιοι και δεν ξεχωρίζει κανένας ως προς τον τρόπο που διοικεί» μας λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Πάμε παρακάτω. Η Αθανασία Πεππέ (δεξιά) σπριντάρει για τα καλά στο Γυμναστικό Σύλλογο Νεάπολης, αλλά με το …μαραθώνιο της πολιτικής δεν τα πάει καλά. «Οχι, δεν ξέρω ποιος είναι Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας. Γιατί, πρόκειται να αλλάξει τίποτα με τους καινούργιους που εκλέχτηκαν; Καθόλου δεν το νομίζω!» τονίζει και δεν έχει άδικο (μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο).

Ρε, δεν θα βρούμε κανέναν που να τους ξέρει τους έρμους; Βρήκαμε, μην ανησυχείτε. Αλλά μην νομίζετε ότι ακούσαμε και τα καλύτερα! Ο Γιώργος Ντρέκης και η Μαρία Σαραντοπούλου μάς απάντησαν σωστά στα ονόματα, αλλά μετά πού τους πονεί και πού τους σφάζει! «Πολιτικοί και έργα δεν συμβαδίζουν. Δεν πρόκειται να κάνουν κάτι οι δυο τους. Βλέπουμε ένα μεγάλο ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ»!

Η Μαίρη Μπαρδάκα (δεξιά), από την άλλη, θεωρεί πως θα μας τη …φέρουν με μια κλασική δικαιολογία της εποχής: «Κοίταξε, θα πουν ότι υπάρχει οικονομική κρίση και πίσω από αυτό το άλλοθι θα καλύψουν την έλλειψη έργου. «Φοριέται» πολύ τώρα τελευταία σαν δικαιολογία» υπογραμμίζει η ίδια.

Στο τέλος, παραλίγο να βρούμε και την εξαίρεση, αλλά μόλις καταλάβαμε τι εννούσε η Ηλιάνα Κούκου (αριστερά), συμπεράναμε πως υποστηρικτή δεν θα βρει το δίδυμο Περγαντομπουραντάς. » Μια χαρά θα είναι στα καθήκοντά τους! Θα κάνουν μερικά εργάκια, ίσα-ίσα για να τους ξαναψηφίσει ο κόσμος και να διατηρήσουν τους παχυλούς μισθούς τους. Εκει έχουμε φτάσει δυστυχώς».

Δεν έχει άδικο η πιτσιρικαρία. Σε ποιον πολιτικό να πιστέψεις πια; Και ποιος να σε εμπνεύσει με τις δράσεις και τα λόγια του; Εμείς εδώ θα είμαστε για να τους κρίνουμε αυστηρά και ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί για το καλό του τόπου. Χλωμό ε;

Advertisements