>Με ένταση ξεκίνησε το Δημοτικό της Τιθορέας με θέμα της διακοπή από τη ΔΕΗ

Posted on 1 Φεβρουαρίου 2011


>Παράταση για την διακοπή του ρεύματος από την ΔΕΗ ανακοίνωσε ο κ, Ντούρος μέχρι τέλος Φλεβάρη.
Με κόντρες μεταξύ μειοψηφίας και πλειοψηφίας άρχισε και συνεχίζει το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στην Τιθορέα που αφορά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε αντλιοστάσια του δήμου λόγω χρεών, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή παροχής νερού στα χωριά του δήμου […]


Η ηγεσία του Δήμου προσπαθεί να κερδίσει του πολίτες που ακούγοντας τα περί αναβολής διακοπής άρχισαν να αποχωρούν.

Ανανέωση ανάρτησης:
Μέσα από αντεγκλήσεις συνεχίζεται η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο στην Τιθορέα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σύνολο της μειοψηφίας, ασκεί σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή, τις προσδίδουν αναποτελεσματικότητα, ευθυνοφοβία, έλλειψη σχεδιασμού. Την κατηγορούν ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες για την συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης και κάνουν λόγο για ναζιστικές συμπεριφορές, χρησιμοποιώντας τη συλλογική ευθύνη. Λάβρος ήταν ο κ. Γιώργος Γώγος ο οποίος κατηγόρησε ευθέως το δήμαρχο ότι δημιούργησε ένα επικοινωνιακό καμβά για να παρουσιαστεί ως σωτήρας, τονίζοντας πως δεν έχουμε ανάγκη από σωτήρες.

Ο κος Γρίβας, σημείωσε ότι αυτά είναι τα απόνερα μιας άναρχης πολιτικής προεκλογικά στην οποία η παράταξη του κ. Ντούρου, καλούσε τους πολίτες να μην πληρώσουν νερό και τώρα ζητά ελεημοσύνες. Ο κος Καράφλας υπογράμμισε πως το θέμα του νερού ήταν κορυφαίο στο προεκλογικό παιχνίδι, η εταιρεία άκουσε με ρεαλισμό τα προβλήματα και καταλόγισε πλήρη σύγχυση και αδυναμία στην ηγεσία του Δήμου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών.

Περισσότερα εδώ (sterea.gr)