«Σηκώνουν» και πάλι την Κυριακή τις μπάρες στη Φθιώτιδα…

Posted on 19 Φεβρουαρίου 2011


Για δύο περίπου ώρες θα μείνουν ανοιχτές την Κυριακή οι μπάρες των διοδίων της Πελασγίας και της Τραγάνας από μέλη των Επιτροπών Κατοίκων και Φορέων Λαμίας και Συντονιστικής Λοκρίδας που συνεχίζουν τον αγώνα τους κατά των διοδίων οι οποίες και ζητούν την ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών της Φθιώτιδας σ’ αυτές τις κινητοποιήσεις […]
Η Συντονιστική Επιτροπή Λοκρίδας θα «σηκώσει» τις μπάρες των διοδίων της Τραγάνας την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου από τις 4 το απόγευμα και για 2 ώρες (προσυγκέντρωση στον κόμβο Τραγάνας στις 3:40 μ.μ.)

Η Επιτροπή Κατοίκων και Φορέων Λαμίας ενάντια στα διόδια θα κρατήσει ανοιχτές τις μπάρες των διοδίων της Πελασγίας την ίδια μέρα (Κυριακή 20-02-2011) στις 3 μετά το μεσημέρι (προσυγκέντρωση στην Πανελλήνια έκθεση Λαμίας στις 2.30 μ.μ).

Η ανακοίνωση της Επιτροπής:
Το κίνημά μας παλεύει για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια υπερασπιζόμενο το σύνταγμα και τις διατάξεις περί ελεύθερης μετακίνησης. Παλεύει μαζί με τους εργαζόμενους και τους αγρότες ενάντια στην κερδοσκοπία και την ασυδοσία και απευθύνει κάλεσμα σε όλους για την κινητοποίηση της 20 Φλεβάρη και για κοινούς αγώνες για να αποτραπεί το ξεπούλημα και η ισοπέδωση της χώρας.
Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή σε αυτούς τους νόμους είναι όχι απλά δικαιολογημένη αλλά και αποτελεί και υποχρέωση των πολιτών.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μαζικοποιώντας και κλιμακώνοντας τις διαμαρτυρίες μας και χρησιμοποιώντας όλους τους ενδεδειγμένους τρόπους για να πετύχουμε την κατάργηση των συμβάσεων παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων και των διοδίων (δημόσιων και ιδιωτικών).

Advertisements