>Εδώ τα καταγγείλατε κύριε Καλαμπόκα. Στην προσωπική σελίδα του Γιώργου Παπανδρέου

Posted on 2 Ιουνίου 2008


>Εδώ καταγγείλατε κύριε Καλαμπόκα τα όσα κάνατε στη Λαμία και στα ΤΕΙ. Στην προσωπική ιστοσελίδα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ (δείτε εδώ), Γιώργου Παπανδρέου. Και επειδή μπορεί να τα «κατεβάσουν» (όπως έγινε με τις καταγγελίες για τον Σουφλιά, σχετικά με τα διόδια, κατέβασαν τη σελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας), δείτε και τις φωτογραφίες από τις ιστοσελίδες.
Μήπως θυμηθήκατε τώρα; Ακόμη και ο τρίτος δρόμος που διαλέξατε δεν ήταν της επιλογής σας, όπως ισχυρίζεστε αλλά υποχρεωτικός και αναφερόμαστε στο στρατό.

Κάντε click για μεγέθυνση των εικόνων

Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ στη Λαμία, γνωρίζατε το Δημήτρη Καλαμπόκα; Είχατε γνώση για όλα αυτά; Είχατε ενημερωθεί για το τι συνέβαινε στα ΤΕΙ Λαμίας; Ο Δ. Καλαμπόκας συμμετείχε στη ΝΟΕΣ Φθιώτιδας σαν μέλος στο συνέδριο του κόμματος, έτσι δεν είναι; (δείτε εδώ). Πείτε μας αν είναι ακόμη μέλος του ΠΑΣΟΚ; Εσείς τι λέτε για όσα καταγγέλλει; Ο πρόεδρος του Κινήματος προφανώς διάβασε την επιστολή-άποψη του Δημήτρη Καλαμπόκα, όπως πιθανά να διάβασε και την επόμενη ανάρτηση, μιας φοιτήτριας που συμφωνεί με τον Καλαμπόκα αλλά και η ίδια καταγγέλλει περίπου τα ίδια, αλλά δεν έκανε τίποτα. Όλα αυτά που κατήγγειλε ο Δ. Καλαμπόκας, στην προσωπική ιστοσελίδα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ούτε εντύπωση του έκαναν, ούτε μπήκε στον κόπο να τα ψάξει; Το πρόβλημα δεν είναι τα ΤΕΙ Λαμίας αλλά το εκπαιδευτικό σύστημα που τόσο «κόπτονται» τα πολιτικά κόμματα. Ο Καλαμπόκας είναι μέρος του συστήματος που διαμορφώνει συνειδήσεις. Μαζί του είναι κι’ άλλοι, όλοι αυτοί που εξυπηρετήθηκαν από τις «υψηλές γνωριμίες» του. Και θα υπάρχουν συνέχεια, όσο το σύστημα δεν αλλάζει. Θεωρούμε σοβαρό πολιτικό θέμα, το ότι ενημερώθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δεν αντέδρασε. Προφανώς του φάνηκαν «συνηθισμένα» πράγματα. Οπότε…
Σχετικά θέματα:
«Σιχάθηκα τον εαυτό μου – Ντρέπομαι για όσα έκανα»
Το χορό των καταγγελιών είχε ανοίξει η ΔΑΠ στα ΤΕΙ Λαμίας
Δ. Καλαμπόκας: ΠΑΣΠ-ΤΕΙ Λαμίας: είπα, ξείπα, έχω πεί πολλά

(Το έχει το όνομα φαίνεται. Μου θυμίζει, το άλλο μπουμπούκι, στην υπόθεση Τεμπονέρα στην Πάτρα. Κι’ εκείνος …ξέχασε τα όσα έκανε)

Posted in: Uncategorized